OVER ABSOLUTE GLASS

WIE ZIJN WIJ

Absolute Glass specialiseert zich in interieurbeglazing op verschillende vlakken. Voor grote en kleine projecten hebben wij al meermaals mooi werk mogen afleveren. Van kantoorinrichting met glazen deuren en wanden, tot badkamerinrichting met douchewanden, doucheschermen en douchedeuren, maar ook spiegels, glazen trappen of een glazen vloer en balustrades langs trappen en parterres. Heeft u een mooi interieurproject, en wilt u daar graag veel glas bij in verwerken, dan kunnen wij u helpen!

Absolute Glass is als zusterbedrijf van Glas Van Lent ontstaan om de behoefte naar en specialisatie in interieurbeglazing in te vullen. Nadine Bruelemans is creative director om alle projecten tot een goed einde te brengen, en werkt daarbij nauw samen met Rudi Van Lent en zijn team. 

Door de steeds toenemende vraag naar onder meer glazen deuren en ander interieurglas werd gezocht naar een optimale benadering van de twee hoofddoelgroepen van het bedrijf. Vandaar dat een opsplitsing van de voormalige allesomvattende benaming Glas Van Lent zich opdrong.  Voor alles wat met glas in het interieur te maken heeft, kan u aldus terecht bij Absolute Glass

MENU