DIENSTEN

KANTOORBEGLAZING

In kantoren wordt steeds meer gezocht naar ruimtelijke oplossingen waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van het binnenkomende zonlicht, terwijl er ook rekening gehouden wordt met privacy en stille ruimtes zoals vergaderzalen. Door gebruik te maken van glazen wanden en deuren, kunnen grote ruimtes ingedeeld worden in kleinere delen en zelfs aparte ruimtes, terwijl er niet ingeboet moet worden qua ruimtelijk gevoel en lichtinval. Aparte ruimtes kunnen bijna geluiddicht gemaakt worden voor vergaderingen, en kunnen ook geprivatiseerd worden door zandstralingen. Zo houdt u uw kantoorruimtes licht, fris en modern. Contacteer ons om uw plannen te bespreken, zodat wij u de verschillende mogelijkheden kunnen voorleggen!

DOUCHEWANDEN EN DOUCHEDEUREN

Badkamers zijn vaak kleiner dan we zouden willen. Daarom worden er allerlei manieren gezocht om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen en zo ruimtelijk mogelijk te doen ogen. Een glazen douchewand en/of -deur is daar een goede oplossing voor. Glazen doucheschermen ogen niet alleen ruimtelijk, maar zijn ook gewoon mooi en modern, en passen in elke badkamer. Daarnaast zijn ze gemakkelijk schoon te houden en te onderhouden. Je kan inspelen op de look van je badkamer, kiezen voor een moderne, industriële look met zwarte profielen, of alles zo clean mogelijk houden met veel glas in kleine, onopvallende profielen. 

Spiegels, douchewanden en douchedeuren kan je ook krijgen via onze webshop! Als je van plan bent om dit zelf te plaatsen, kan je gemakkelijk via onze webshop uw stuk glas bestellen. Neem er een kijkje!

GLAZEN BALUSTRADES

Glazen balustrades zijn niet alleen erg populair op balkons en terrassen, maar ook in uw interieur staan ze erg mooi. Balustrades langs trappen, langs de overloop, langs parterres, ... Door voor glas te kiezen oogt uw interieur meteen een stuk ruimtelijker! Ook in kantoorgebouwen zijn glazen balustrades een mooie toevoeging die het ruimtelijke gevoel van hoge, open ruimtes niet doorbreken, maar er juist de nadruk op leggen. Wij hebben ons met name de laatste 5 jaar erop toegespitst om ons zeker in deze tak van glaswerken te specialiseren, binnen en buiten, en helpen u dus graag verder in uw project!

GLAZEN DEUREN EN WANDEN

Door veel glas in uw interieur en exterieur van uw woning te gebruiken, creërt u een zeer licht, ruimtelijk en modern geheel. Dit kan op verschillende manieren, u kan bijvoorbeeld voor glazen binnendeuren en glazen wanden in huis kiezen. Glas in combinatie met zwarte, stalen omkadering is een erg populaire keuze en staat prachtig in elk modern interieur, maar ook andere kleuren en zelfs zonder omkadering zijn allerlei mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en bespreken.

GEKLEURD GLAS ALS MEUBELBEKLEDING OF SPATWAND

Lacobel is een type gekleurde beglazing dat vooral erg populair is als spatwand in de keuken, maar ook vaak wordt gebruikt als bekleding van meubilair zoals een bureaublad, toonbanken, kastenwanden, ... Lacobel glas is in vele kleuren verkrijgbaar, en is dus in elk interieur te passen. In combinatie met een zandstraling zoals op deze foto kunnen er ook ontzettend mooie dingen gemaakt worden!

ZANDSTRALINGEN

Gezandstraald glas kan uw interieur een unieke uitstraling geven. Met lijnen en vlakken kunnen moderne composities bekomen worden en kan u privacy creëren tussen ruimtes terwijl u de ruimte wel ruimtelijk en licht houdt. Maar naast de moderne lijnen en vlakken zijn alle soorten zandstralingen mogelijk: samen kunnen wij met elk ontwerp aan de slag. Het logo van uw bedrijf over uw kantoorwanden en deuren? Geen probleem. We kunnen ook ware kunstwerken maken voor in huis, bijvoorbeeld in combinatie met Swarovski kristallen. Gezandstraalde lacobels (gekleurd glas) kan ook magnifieke effecten geven. Als u ideeën heeft luisteren wij daar graag naar, en bij gebrek aan ideeën helpen wij u ook graag verder!

MENU